Με αφορμή τη συζήτηση που είχαν στον αέρα για την συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Φαίη Σκορδά έκανε μια επική γκάφα. Η ίδια αποκάλυψε κατά λάθος το υπέρογκο ποσό που αμείβεται μηνιαίως το γνωστό μοντέλο για την παρουσίαση της μεσημβρινής εκπομπής της.

Όπως αποκάλυψε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της είχε εκμυστηρευτεί, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λαμβάνει 30 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

“Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα”.

Μια ημέρα μετά η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μεταφέρει την απάντηση του Alpha στην εκπομπή “Πρωινό” και της Φαίης Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή, «η απάντηση του Alpha είναι ότι πρόκειται για fake news. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση στην εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον Alpha και τελικά δεν έκλεισε» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του OPEN.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ