Τον τελευταίο καιρό, φήμες ήθελαν τον Θοδωρή Φέρρη και την Ιλένια Ουίλιαμς να είναι μαζί, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την νεαρή καλλιτέχνη στο νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει, αλλά και κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπου τους “τσάκωσαν” μαζί.

Η ίδια για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να το διαψεύσει και να αποκαλύψει πως είναι μόνη της, κάτι το οποίο της χρειαζόταν, όπως αναφέρει.

“Στην πρώτη καραντίνα νόσησα από κορωνοϊό. Ήταν τελείως άγνωστο και με φόβισε που ήμουν ολομόναχη. Ήμουν σε πολύ καλή επαγγελματική κατάσταση. Ετοιμαζόμουν για το δεύτερο τραγούδι μου και ήρθε ο κορωνοϊός. Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπική ζωή και δουλειά δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. Έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά και έχω αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα. Είχα πολλά χρόνια να μείνω μόνη μου και μου χρειαζόταν”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ