Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέδριο που παρευρέθηκε πρόσφατα για τη γυναικεία κακοποίηση εξομολογήθηκε τα βιώματα που είχε στην αρχή της καριέρας της και το bullying από ανθρώπους του χώρου.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Ελληνίδας παρουσιάστριας, η Γιώτα Δαμιανού θέλησε χθες, Τρίτη 29 Νοεμβρίου να σχολιάσει τα κακοηθή σχόλια που δέχεται για το πρόσωπό της κατά καιρούς.

«Και εμείς το έχουμε βιώσει πολύ έντονα αυτό, σε πολύ λιγότερο βαθμό από την Ελεονώρα Μελέτη. Εμείς είμαστε στην Κύπρο. Άλλα είναι τα μεγέθη. Αλλά πόσες φορές μας έχουν γράψει κάτω από άρθρα, κάτω από φωτογραφίες. Σε βρίζουν. Άπειρες φορές. Χαζή, τρελή… είναι απίστευτο με τι ελευθερότητα μπορούν να μπουν και να γράψουν οτιδήποτε θέλουν», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Με την περίπτωση τη δική μου, αυτό που ακούω είναι το χαζοχαρούμενη. Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Κάθομαι και σκέφτομαι. Τελικά βαφτίζουμε τον άλλο “χαζοχαρούμενο” απλά επειδή είναι καλά, επειδή είναι ευτυχισμένος, επειδή περνάει καλά». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ