Η Γεωργία Γεωργίου βιώνει τη δική της καραντίνα στην Αθήνα και για το εν λόγω γεγονός θέλησε να μιλήσει στο “Με αγάπη Χριστιάνα”, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Η Κύπρια παρουσιάστρια μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στους τηλεθεατές για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, για τις αλλαγές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, αλλά και πώς βιώνει τη δική της καραντίνα.

“Μειώθηκε το προσωπικό και στο κανάλι και στο ραδιόφωνο, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που κάνετε και εσείς. Εγώ πάω μέρα παρά μέρα στην εκπομπή. Προσπαθούμε να κρατούμε τις αποστάσεις και στο κτήριο και στο πάνελ. Σταματήσαμε τώρα τα βιντεάκια στο YouTube με τα παιδιά από την “Ελληνοφρένεια”, κάναμε μια παύση, ώστε να βρω και εγώ χρόνο για να συνεχίσουμε. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η σεζόν τελείωσε, αν μας πάει έτσι μέχρι καλοκαίρι δεν πιστεύω ότι θα μας πάρει να βρεθούμε όλοι μαζί”

Η ίδια δεν δίστασε ωστόσο, να αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο “μυστικό” για να μείνεις στην ανταγωνιστική τηλεόραση της Ελλάδας, αλλά πως πέρα από το πάθος, την επιμονή, τις ατελείωτες ώρες δουλειάς, καθοριστικό παράγοντα παίζει και ο χαρακτήρας.

“Πέρα από τη θέληση που έχω, έχω προσήλωση και θέλω να ασχοληθώ αποκλειστικά με το κομμάτι της τηλεόραση, γιατί αγαπώ τη τηλεόραση και το μπροστά κομμάτι και το πίσω, γιατί πιστεύω ότι όλοι όσοι είμαστε μπροστά είμαστε αναλώσιμοι, οπότε αν δεν ξέρεις τη τηλεόραση και πίσω, δηλαδή να μοντάρεις, να κάνεις συνεντεύξεις, να βγεις στον δρόμο, γιατί εγώ πέρα από όλα τα στάδια για να είμαι εδώ, οπότε αν έχεις θέληση μπορείς να προχωρήσεις. Πέρα από το πάθος και τη θέληση, είναι και ο χαρακτήρας που μετρά, πιστεύω ότι δίνει παίρνεις. Δουλεύω πάρα πολλές ώρες και τη πληρώνει ο προσωπικός μου χρόνος. Ήθελα πάντα να κάνω ραδιόφωνο, με έπιασαν τηλέφωνο και μου είπαν πως θέλουν να με ακούσουν και κάναμε ένα demo και έτσι απλά έγινε. Δεν προσπάθησα πάρα πολύ αν και στο μυαλό μου υπήρχε και γενικά νιώθω τυχερή”

Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να εκμυστηρευτεί για πρώτη φορά πως δεν έχει κάποια σχέση τη τωρινή χρονική περίοδο και πως εδώ και δυο χρόνια είναι μόνη, λόγω του ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος.

“Δεν υπάρχει χρόνος για σχέση. Όταν δεν έχεις σχέση δεν προσπαθείς ούτε να την κρατήσεις. Είμαι 2 χρόνια μόνη μου. Αν ήμουν με ένα άνθρωπο από πριν σαφώς και θα μπορούσε να προσαρμοστεί, αλλά σε μια καινούργια γνωριμία. Είμαι του σκεπτικού ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και να μην περιμένει από τη γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ