Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, μετά από ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό με την οποία έκανε bullying σε κοπέλα που καθόταν κοντά του εξαιτίας της εμφάνισής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος ανέβασε instastory, στο οποίο χλεύαζε μια κοπέλα που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι για το σώμα της.

Μετά τον σάλο, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε δημόσια συγγνώμη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ”

Πολλά μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα έλαβε φυσικά και η Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε έμμεσα για το συγκεκριμένο περιστατικό και αποκάλυψε πως όντως έχουν ψυχρανθεί με τον χορευτή και κρατά πλέον αποστάσεις.

Όπως έγραψε:

“Δεν ευθύνομαι για τις μαλ@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ