Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! παραχώρησε η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας!

Οι δυο συμπρωταγωνιστές μίλησαν για την καινούργια σειρά που συμμετέχουν, αλλά απάντησαν και στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Οι ίδιοι δεν θέλησαν να δώσουν παραπάνω “τροφή” για σχολιασμό και έτσι, προσπάθησαν με τον τρόπο τους να διαψεύσουν την φημολογούμενη σχέση, αλλά να τονίσουν πως δεν πρόκειται να το έλεγαν δημοσίως.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Πριν από μία εβδομάδα, σειρά δημοσιευμάτων ανέφερε πως, πέραν του τηλεοπτικού σας έρωτα, είστε μαζί και στην προσωπική σας ζωή, καλά κι ευτυχισμένοι. Τελικά, η ζωή αντέγραψε την τέχνη;

Αρνούμαι να σχολιάσω οποιοδήποτε κουτσομπολιό έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν επιθυμώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω όταν το επιλέγω εγώ και με αυτούς που επιλέγω.

Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και ως άνθρωπος επίσης δεν ασχολούμαι ποτέ με τη ζωή των άλλων. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους απασχολεί η δική μου κατάσταση.

Αν θελήσω να αποκαλύψω κάτι δημόσια, αν νιώθω τόση χαρά που αισθανθώ την ανάγκη να τη δημοσιοποιήσω, θα επιλέξω μόνη μου τη στιγμή που θα το πράξω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι λοιπόν με το τι λέει, θέλει ή νομίζει ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό και τα media, από καταβολής κινηματογράφου και τηλεόρασης, ήθελαν τα ζευγάρια της οθόνης να είναι μαζί και στη ζωή.

Θα απαντήσω με αυτό που λέει η γιαγιά μου: «Έργο είναι!». Επομένως, το παίρνω ως κομπλιμέντο ότι κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Υπάρχει πολύ ωραία ενέργεια μεταξύ σας.

Έχουμε χημεία από την πρώτη μέρα. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Αν και μικρός, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και υποκριτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ