Η δημοφιλής ηθοποιός Ευριδίκη, σε μια αλλιώτικη εικόνα που δεν περίμενε κανείς.

Η ίδια φωτογραφίζεται χωρίς μαλλιά δείχνοντας την όψη της ως φαλακρή. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αποκάλυψε το νόημα της εν λόγω φωτογράφισης που δεν είναι άλλος από τον καρκίνο στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για για την ενημέρωση και πρόληψη.

Δείτε όσα ανέφερε και την εν λόγω φωτογραφία

«Μια φωτογράφιση που έγινε με πολλή αγάπη και νόημα, αυτός ο κωλοκαρκινος που υπάρχει ακόμα στις ζωές μας και που έχει γίνει μάστιγα, αυτή την φωτογράφιση την αφιερώνω στην αγαπημένη μου γιαγιά Χρυστάλλα που πριν λιγες μέρες έφυγε από αυτόν και στην εξέλιξη της εμένα, που είναι τιμή μου να ζω για να εξιστορώ τις όμορφες ιστορίες από τις μάχες μας για ζωή … «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης μυελού των οστών». Ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών».

Η Ευριδίκη και 99 ακόμα πρόσωπα φωτογραφήθηκαν από τον Πάνο Ζουλάκη για το Koita free press, με την ηθοποιό να ποζάρει σε μια στιγμή που μάς ταξιδεύει στον χρόνο περνώντας το μήνυμά της. Τα μαλλιά της αφαιρέθηκαν με τη βοήθεια του photoshop.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ