Βιντεοκλήση με την εκπομπή “Super Κατερίνα” πραγματοποίησε η Ευγενία Σαμαρά!

Η γνωστή ηθοποιός που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός” μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την συμμετοχή της στο σήριαλ και έδωσε το απόλυτο spoiler για την συνέχεια.

Η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε χωρισμό. Αυτόν του Αστέρη και της Στέλλας, ο οποίος θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η καλλιτέχνιδα μας έδωσε μια μικρή γεύση για τα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε και οφείλουμε να πούμε, πως η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Όπως ανέφερε:

“Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, όχι γιατί πραγματικά είναι η επιθυμία της, αλλά γιατί καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει, δεν είναι μαζί της. Και του ζητάει να χωρίσουν με πόνο ψυχής. Και σαν Ευγενία και σαν Στέλλα συμφωνούμε ότι στον έρωτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα αισθήματα. Θα έλεγα ότι η Στέλλα είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική όπως είμαι εγώ αλλά όλο αυτό είναι και λίγο ψέμα. Είναι η άμυνά της να είναι σκληρή. Και στην προσωπική της ζωή με τους ανθρώπους της βγάζει αυτή τη γλύκα. Η Στέλλα έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά με τον Αστέρη, αλλά θεωρεί ότι εκείνος αισθάνεται πιεσμένος με όλα όσα έχει στο μυαλό του. Θα φτάσει κοντά στο όνομά της Αργυρώς. Θα γίνει μεγάλος χαμός, η σειρά θα έχει πολλά θανατικά. Οι τηλεθεατές θα μάθουν τον δολοφόνο του Στεφανή την ερχόμενη εβδομάδα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ