Μια εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Εθνική ομάδα πόλο στον ημιτελικό ενάντια στην Ουγγαρία και κατάφερε να επικρατήσει με 9-6.

Η Ελλάδα εξασφάλισε τη θέση της στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ έχει εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία μετάλλιο, μετά από 16 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο τελικός της Κυριακής (8/8/2021) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και η εθνική μας -υπό τις οδηγίες του προπονητή Θοδωρή Βλάχου– θα αναμετρηθεί με την Ισπανία ή τη Σερβία.

Ο αγώνας νε την Ουγγαρία ήταν αμφίρροπος εξ’ αρχής ενώ μέχρι το τελευταίο λεπτό του τρίτου 8λέπτου το σκορ ήταν στο4-4. Με γκολ του Αργυρόπουλου η Εθνική σημείωσε το 5-4, σκορ που οδήγησε στο τελευταίο και κρισιμότερο στάδιο του παιχνιδιού.

Η Εθνική ομάδα επικράτησε τελικά, καθώς κατόρθωσε να κρατήσει τη διαφορά σε όλο το τελευταίο 8λεπτο και θα διεκδικήσει το χρυσό την Κυριακή. Η εμφάνισή της έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους και αξίζει το χειροκρότημα όλων!

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του σε μια τέτοια ιστορική στιγμή, ενώ όπως θα δείτε οι παίκτες της εθνικής πόλο αγκαλιάζονται και χαίρονται για το αποτέλεσμα!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ