Η Έρρικα Πρεζεράκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην πορεία της στον αθλητισμό, τα παιδικά της χρόνια αλλά και την αναπάντεχη απώλεια της ανιψιάς της. Εκείνη και η οικογένειά της βυθίστηκαν στο πένθος από τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας.

Αρχικά, εξομολογήθηκε ότι ως παιδί ήταν «ο ορισμός του αγοροκόριτσου» και αποκάλυψε πως οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό.

Έρρικα Πρεζεράκου

Παράλληλα, η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα στο χέρι της, στις διακοπές της στην Κύθνο, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί, και τόνισε: «Έκανα πολλά χειρουργεία, έχω ακόμα να κάνω πολλά και ένα δικαστήριο που πρέπει να κάνωΟ άνθρωπος αυτό δεν λειτούργησε καλά μετά το ατύχημα… Είδα μια ξεκάθαρη αλήθεια για το τι είδους άνθρωπος είναι».

Η Έρρικα Πρεζεράκου για την απώλεια της ανιψιάς της

«Η απώλεια της ανιψιάς μου είναι το πιο δύσκολο γεγονός που έχει περάσει η οικογένειά μου. Μου δίδαξε πολλά αυτή η διαδικασία. Το πρώτο είναι η ανθρωπιά, και η στήριξη των ανθρώπων γι’ αυτό το παιδί. Το πόσο ήταν όλο αυτό για την αδερφή μου και τον άντρα της. Με δίδαξε ότι πολλές φορές νιώθουμε υπεράνθρωποι ενώ δεν είμαστε. Υπάρχει θεϊκό σχέδιο και μέσα μου έφτασα στο σημείο να πω ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε», επισήμανε η ίδια στην Ελένη Μουστάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ