Η επανεμφάνιση της Κρίσι Τέιγκεν στα κοινωνικά δίκτυα μετά την αποβολή

Απάντησε σε σχόλιο στο Instagram και δεν πέρασε απαρατήρητο για τον κόσμο του διαδικτύου

Η Κρίσι Τέιγκεν επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο εβδομάδες μετά την απώλεια του παιδιού της λόγω επιπλοκών.

Το 34χρονο μοντέλο σχολίασε μια ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό Betches στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

It’s the little things… credit/permission: @karamorehart

A post shared by Betches Media (@betches) on

«Μόλις κλείσαμε ραντεβού για αποτρίχωση φρυδιών και είμαι ενθουσιασμένη που θα φοράω μάσκα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ακούσω «να κάνουμε και το μουστάκι;»» έγραψε η Κάρα Μόρεχαρτ στην εν λόγω ανάρτηση.

«Επιτέλους, ένα γέλιο. Σας ευχαριστώ» σχολίασε η Τέιγκεν στην ανάρτηση.

Το σχόλιό της είχε περισσότερες από 90 απαντήσεις από θαυμαστές που της ευχήθηκαν και δήλωναν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε εκείνη και την οικογένειά της.

Η Τέιγκεν απέβαλε μετά από επιπλοκές στις 30 Σεπτεμβρίου, ένα μήνα μετά την ανακοίνωση ότι εκείνη και ο σύζυγός της περίμεναν το τρίτο τους παιδί, ένα αγόρι.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

«Είμαστε σοκαρισμένοι και αισθανόμαστε ένα βαθύ πόνο, έναν πόνο που είχαμε μόνο ακουστά και δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε ούτε στιγμή να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα απαραίτητα υγρά, παρά τις σακούλες και σακούλες αίματος, κατά τη διάρκεια της μετάγγισης. Δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζαμε για τα ονόματα των μωρών μας, πριν γεννηθούν και φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιο λόγο, ξεκινήσαμε να φωνάζουμε τον μικρούλη μας, Τζακ από την κοιλιά ακόμα. Έτσι λοιπόν θα είναι για πάντα ο Τζακ μας. Ο Τζακ προσπάθησε τόσο σκληρά για να είναι μέλος της μικρής οικογένειάς μας και θα έτσι θα είναι για πάντα.

Στον Τζακ μας: Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήταν γεμάτες με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα» ανέφερε η Κρίσι στη σπαρακτική της ανάρτηση.

Η επανεμφάνιση της Κρίσι Τέιγκεν στα κοινωνικά δίκτυα μετά την αποβολή

«Σας ευχαριστώ όλους όσους για τη θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Αισθανόμαστε την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορέσαμε να ζήσουμε. Αλλά κάθε μέρα δεν είναι ηλιόλουστη. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή μας, θα θρηνήσουμε και θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο ακόμα πιο πολύ και θα το ξεπεράσουμε», συνέχισε η Αμερικανίδα καλλονή θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.