Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά εμφανίσεις στο “Στούντιο Ασωμάτων” και παραχώρησε συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα” μιλώντας για την ζωή της αλλά και το “Voice”.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δήλωσε αρχικά: «Βιώνω κάθε βήμα στο έπακρον. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα πάντα στις παραστάσεις μου και ανοίγω πολλά μέτωπα. Όλο αυτό μου δημιουργεί στρες και αγωνία, αλλά στο τέλος μου αφήνει γλύκα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας ότι το κλείσιμο που συνέβη δεν της άρεσε, καθώς θα ήθελε να είναι κάτι που θα μπορούσε να επιλέξει. Η ίδια είχε νοσήσει από κορωνοϊό και δήλωσε: «Δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Η συζήτηση, όμως, πέρασε στο “Voice” καθώς η Ελεονώρα Ζουγανέλη υπήρξε coach πριν βρεθεί στη θέση της ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πώς ήταν η εμπειρία της; «Πέρασα καταπληκτικά. Έμαθα πολλά και γνώρισα έναν χώρο καινούργιο και ξένο. Νιώθω πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτήν την βίαιη και ραγδαία έκθεση. Μου είχαν γίνει προτάσεις αλλά το “Voice” ήρθε την κατάλληλα στιγμή».

Σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια ανέφερε ότι «δεν την φτιάχνει» να μιλούν για την προσωπική ζωή της, χωρίς να την ενοχλεί ωστόσο, όμως αυτό που επισήμανε είναι πως εκείνη δεν την ενδιαφέρει η ζωή κάποιου. Ακόμα, απάντησε στο ερώτημα “γιατί όλοι θέλουν να τη δουν μητέρα” και τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν το ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι είδα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου πρόσφατα και της είπα “εγώ πότε θα γίνω μάνα;”. Δεν ξέρω γιατί το αναρωτιούνται. Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα. Θα ήθελα να ζήσω κάποια πράγματα ακόμα πριν τη μητρότητα. Ο έγγαμος βίος είναι δημιουργικός και δεν το περίμενα να βρω στοιχεία δημιουργίας μέσα σε αυτό. Κακώς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ