Τελευταία ημέρα για το 2022 και οι επώνυμοι έχουν αρχίσει να το αποχαιρετούν με μικρούς απολογισμούς και αναρτήσεις στο Instagram. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη, που το βράδυ της Παρασκευής μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο βίντεο.

Πρωταγωνιστές οι άνθρωποι της ζωής της, ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης μα κυρίως η κόρη τους Αλεξάνδρα. Στα περισσότερα στιγμιότυπα φαίνεται μαμά και κόρη να παίζουν, να χαμογελούν, να διασκεδάζουν ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται και ο τρυφερός μπαμπάς.

«Μερικά γλυκά μικρά κακομονταρισμένα (αλλά κ τι πειράζει) στιγμιότυπα του 2022 λίγο πριν αυτό φύγει… Όπως όλες οι χρονιές είχε τα εύκολα αλλά και τα πιο απαιτητικά μαθήματα… πάμε για τη πίστα 2023! Καλή χρόνια σε όλους, με υγεία όνειρα και λιγότερη βία. Σας στέλνουμε την αγάπη μας, οικογένεια Μαροσούλη», έγραψε στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του με μία τρυφερή φωτογραφία και το εξής μήνυμα: «Aυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κι η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε όλα τα ποτέ τώρα και τα αποκλείεται εννοείται».

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ