Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο MEGA αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακινηθεί από την πρωινή ζώνη στη μεσημβρινή, μια κίνηση που όταν συνέβη εξέπληξε πολλούς, καθώς για πλήθος κόσμου έχει χαρακτηριστεί ως βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» εξέφρασε τη θέση της και έκανε μια τοποθέτηση που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

«Κι εγώ όταν άλλαξα ζώνη και πήγα μεσημέρι δεν με έβαλε κανείς με το ζόρι και μάλιστα δεν ήταν περίοδος που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς (στον ALPHA), και το λέω αυτό, γιατί είχα την άνεση να μιλάω μαζί του. Ήταν το RTL, δεν ήξερα κανέναν». », δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

ελένη μενεγάκη

Στη συνέχεια η διάσημη παρουσιάστρια, ξεκαθάρισε: «Θέλω να πω ότι ανά χρόνο άλλαζε… Δεν με πίεσε ποτέ κανείς, πρόταση μου έκαναν. Μου είπαν “θέλεις να πας σε εκείνη τη ζώνη; Άμα δεν θέλεις θα μείνεις μόνη σου το πρωί, χωρίς πρόγραμμα πριν, χωρίς πρόγραμμα μετά το μεσημέρι”. Θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι κανείς τα κάνει έτσι μόνος του και λέει “τώρα σε παίρνω από εδώ, και σε πετάω μεσημέρι”. Δεν γίνονται αυτά».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ