Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει την τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά έχει έρθει ο καιρός για λίγη ξεκούραση. Η λαμπερή παρουσιάστρια αξιοποίησε τον χρόνο που της έδωσε το Σαββατοκύριακο, και έσπευσε να δημιουργήσει νέες οικογενειακές αναμνήσεις με τη μικρή Μαρίνα. Πλάνα από τον πρωινό τους περίπατο ήρθαν κοντά μας, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μαρίνα κάθεται πάνω στην επιβλητική άμαξα, εμφανώς χαρούμενη. Επίσης, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να βγάλει μία αναμνηστική selfie μαζί με τον κύριο που φρόντισε για τη βόλτα τους στην Κηφισιά.

Μέσα από τη λεζάντα του post μοιράστηκε πως η βόλτα αυτή της ξύπνησε παιδικές αναμνήσεις”Ένα ζεστό πρωινό του Σαββάτου σαν το σημερινό , ηταν ιδανικό για βόλτα με την άμαξα του κ. Γιαννη στην Κηφισια ! Όταν ήταν μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά μου , όλα ήθελαν βόλτα με την άμαξα …αλλά θυμάμαι κι εμενα μικρή να το ζητάω από την μαμα μου τα καλοκαίρια στην Καρυστο !“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ