Καλεσμένη του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ελένη Καρακάση και παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενη στην απώλεια βάρους της, αλλά και στον σύζυγό της, Δημήτρη.

«Έχω κάνει πράγματα ακραία στη φάση για να χάσω τα κιλά. Όταν ξεκίνησα τη δεύτερη δίαιτα. Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά από μια πεντετία πήγα στα 83-85. Από εκεί ξαναξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα με συμπληρώματα διατροφής με συμπληρώματα διατροφής που δεν υπήρχαν στην Ελλάδα, είχα στείλει τις εξετάσεις μου στον Καναδά που ήταν ο αδερφός της μαμάς μου», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη Καρακάση σημείωσε: «Άρχισα να βάζω στόχους. Μου είχε γίνει εμμονή να μπω στο μικρότερο νούμερο τζιν. Ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Ήταν τεράστιο λάθος! Ήταν φοβερό. Ήμουν ένα παιδί που δεν έβρισκα ρούχα. Μετά δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας».

Ελένη Καρακάση
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν ήμουν ικανοποιημένη. Με έβλεπα ακόμα χοντρή. Μου έδειχναν φωτογραφίες και δεν καταλάβαινα ποια είμαι. Είχα δοκιμάσει να προκαλέσω εμετό στον εαυτό μου και ήμουν πολύ τυχερή. Έπεφταν τα μαλλιά μου τούφες και ξεκίνησα ορμόνες, δεν είχα περίοδο μέσα σε όλα. Μόνη μου βρήκα την ισορροπία».

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία με τον σύζυγό της και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν. «Ήμουν 26-27 ετών και γνωριστήκαμε σε δουλειά, έκανα οντισιόν όταν έφυγα από το Εθνικό θέατρο».

Η ηθοποιός δήλωσε ότι αρχικά ήταν φίλοι κι έπειτα τον ερωτεύτηκε όταν τον άκουσε να τραγουδά. «Είναι πολύ σημαντικός ο θαυμασμός για τον άνθρωπό σου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ