Ένα ιδιαίτερο happening είχαμε στην εκπομπή “Love it” καθώς η Έλενα Ακρίτα συνδέθηκε τηλεφωνικά και συνομίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου, όμως τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν ομαλά.

Το θέμα που προβλήθηκε αφορούσε στον Σπύρο Φωκά και την ανάρτηση της συζύγου του Λίλιαν Φωκά, στην οποία απαντούσε σε δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ζουν σε άσχημες συνθήκες διαβίωσης.

«Επειδή είδα το ρεπορτάζ σας θα ήθελα να μου διευκρινίσει ο συνάδελφος σε ποιο σημείο ακριβώς της ανακοίνωσης της κυρίας Φωκά έχει αναφερθεί το όνομά μου. Έχει κάνει δύο ανακοινώσεις. Πού ακριβώς απαντά όπως είπατε στην Έλενα Ακρίτα;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος, καθώς η εκπομπή εμφάνισε την απάντηση της συζύγου του ηθοποιού ως απάντηση και στην Έλενα Ακρίτα, λόγω της ανάρτησης της δημοσιογράφου με έκκληση για ενίσχυση του ηθοποιού από το υπουργείο Πολιτισμού.

«Με την εκπομπή σας τα έχω. Κυρία Μαλέσκου είμαι σε ένα δίλημμα. Ή θα πρέπει να μου διευκρινίσετε και μου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο. Πείτε μου κι εσείς τι να κάνω», τόνισε στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν αφού η Έλενα Ακρίτα δεν μπορούσε να σγκρατηθεί.

«Έχετε καταλάβει τι λέμε; Ένας πρωτοετής της Νομικής θα καταλάβαινε τι προσπαθώ να σας πω. Είπατε ξεκάθαρα στην εκπομπή σας ότι η ανακοίνωση της κυρίας Φωκά απαντάει στην Έλενα Ακρίτα και ο κύριος Γιαννόπουλος είπε αυστηρά ότι τα “εν οίκω μη εν δήμω”. Απάντησε η κυρία Φωκά σε εμένα, κύριε Γιαννόπουλε; Από τον Ιούλιο η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει IBAN για να βοηθήσουμε… Στη δική μου την περίπτωση της σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου κόλλαγε το σχόλιό σας;», δήλωσε η δημοσιογράφος στον αέρα του “Love it”.

«Το θέμα δεν είναι ότι πέσατε να με φάτε… Έχετε υποχρέωση να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω να μιλήσουμε σε όμορφο πλαίσιο. Μην προσπερνάτε. Αντί να διευκρινίσετε και να αποκαταστήσετε την αλήθεια εσείς, μου ζητάτε να το κάνω εγώ;», ανέφερε επίσης η Έλενα Ακρίτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ