Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! παραχώρησε η Demy. Η τραγουδίστρια της pop μίλησε στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα για όλα, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της μάχη με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την απόσταση που έχει πάρει από τα media, η Demy απάντησε: «Νομίζω ότι είναι λογικό να επιδιώκεις μεγαλύτερη έκθεση στην αρχή της καριέρας σου, όταν προσπαθείς, πέρα από τη δουλειά σου, να κάνεις γνωστό και τον εαυτό σου. Προσωπικά, από ένα σημείο και μετά, έχω επιλέξει να μιλά η δουλειά μου και να εκτίθεμαι όταν έχω κάτι να πω, αλλά και όπου μπορώ να το πω όπως θέλω».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Demy αναφέρθηκε στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή της. «Αυτό είναι το θέμα, αν αρχίσω να μιλάω, μπορώ να το κάνω μόνο με ειλικρίνεια, δεν κρύβω λόγια. Μου αρέσει να κάνω αληθινές κουβέντες και να ανοίγω τον εαυτό μου. Εννοείται, όπως και πολύς κόσμος, απ’ ό,τι κατάλαβα μετά τη συζήτηση που άνοιξε όταν το μοιράστηκα. Βέβαια, στη δική μου περίπτωση, είναι αρκετά light και με την ψυχοθεραπεία την έχω αντιμετωπίσει, έως και εξαλείψει σε συγκεκριμένες περιόδους. Ουσιαστικά, είναι σύμπτωμα, οπότε, δουλεύοντας ό,τι είναι από κάτω, βελτιώνεται. Το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα είναι να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, μετά μόνο καλύτερα μπορεί να πάει», σημείωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy (@demy_official)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ