Υπέροχα μηνύματα κατά του body shaming μοιράζεται με τους followers της στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πάμε Δανάη» -κατά καιρούς – αναρτά φωτογραφίες της με μαγιό αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμπύλες της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Δανάη μοιράστηκε μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με ένα stylish ολόσωμο μαύρο μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δίνοντας και πάλι ένα θετικό μήνυμα.

Δανάη Μπάρκα: «Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι».

«Σ’έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’εναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα», σ’έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας ,σ’έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’έναν κοσμο γεμάτο φοβους,σ’έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας,σ’έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του»,σ’εναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’εναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες»,σ’εναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά.. βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο,βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη,
ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη,και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου. Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθεις να συγκριθεις με αλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό.
Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχια.
Αυτό μας εύχομαι. ♥️
Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι,αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι.
Αλήθεια & μοναδικότητα ✨», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στο μήνυμά της.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ