Για άλλη μια φορά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της η Έλενα Χριστοπούλου με το φετινό GNTM, με αφορμή το concept φωτογράφησης με τις λεκάνες τουαλέτας που πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η booker μοντέλων και πρώην coach στο ριάλιτι μοντέλων, όπως σημείωσε στο Πρωινό μας που την βλέπουμε φέτος, δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με το concept και μίλησε «έξω από τα δόντια» για τη φωτογράφιση! Συγκεκριμένα, είπε: «Το βρήκα πάρα πολύ άκομψο, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Το να βάζεις τα κορίτσια μαζί με ένα πελάτη (σ.σ. το κινητό) να φωτογραφηθούν με τέτοιο τρόπο, δεν είναι τέχνη στη φύση. Καμία σχέση! Αυτές οι φωτογραφίσεις για πάρα πολλά χρόνια με τέτοιου είδους εικόνες είναι σε στούντιο, με άλλο make up.

Εκεί βλέπουμε λίγο πιο πέρα από το σπίτι να έχουν πάρει τη λεκάνη και να κάνουν αυτό το πράγμα που κάνουνε. Είναι βαθιά αντιαισθητικό. Για μένα. Είδαμε δηλαδή τα κορίτσια με αυτό που καθαρίζουμε τη λεκάνη να είναι έτσι; Το πιγκάλ είναι κόνσεπτ; Είναι αρπαχτή όλο αυτό» είπε συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ.

Δείτε τα καυστικά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ