Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την κόρη της Ada, αποφάσισε να στολίσει για τα Χριστούγεννα ένα πανέμορφο έλατο και να χρησιμοποιήσει ξεχωριστά και ιδιαίτερα στολίδια.

Με ένα βίντεο- στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δέντρο που στόλισε μαζί με την κορούλα της Ada. Κάποια από τα στολίδια που η ίδια απαθανάτισε και εμείς ξεχωρίσαμε, ήταν δύο πάνινα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε σχήμα μπάλας στα οποία πάνω ήταν κεντυμένα τα ονόματα Ada και Χριστίνα.

Μαζί με αυτά τα στολίδια, ένα ακόμα που ξεωρίσαμε είναι ένα μικρό μαξιλαράκι το οποίο έχει πάνω του μία γλυκιά φωτογραφία της Ada στην οποία η μικρή χαμογελάει.

Η Χριστίνα Κοντοβά στόλισε το πιο όμορφο δέντρο

Η Χριστίνα Κοντοβά, πριν από λίγες μέρες, είχε ανεβάσει ένα τρυφερό ποστ για τα 2 χρόνια που γιόρταζε με την κορούλα της.

Χριστίνα Κοντοβά

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.

«Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Στις δύσκολες στιγμές παίρνω δύναμη από τις γυναίκες που έχω γύρω μου και από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου… Νιώθω γεμάτη», είχε αναφέρει η Χριστίνα με δηλώσεις της πριν λίγο διάστημα.

«Θέλω να μην φοβάται να είναι αυτή που είναι, να μην φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό… Από τη στιγμή που έγινα μητέρα απέκτησα πολλές φοβίες. Δεν έχει διαφορά στο τέλος. Ένας γονιός που υιοθετεί και έναν που κάνει βιολογικά παιδιά περνούν τις ίδιες ανησυχίες», είχε προσθέσει η σχεδιάστρια μόδας!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ