Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε με νυφικό Celia Kritharioti στα MadWalk και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η content creator περπάτησε στην πασαρέλα, ενώ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας ότι τής αρέσει να κάνει ωραία πράγματα με τη σχεδιάστρια μόδας.

Ακόμα, η Χριστίνα ξεκαθάρισε ότι συζητάει κάτι τηλεοπτικό αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ρωτήθηκε για το Survivor και σχολίασε τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστές του reality show.

«Νομίζω δεν είναι θέμα σύγκρισης. Ο Σάκης είναι φανταστικός σε ό, τι κι αν κάνει. Δεν βλέπω το Survivor για να πω αν μου έχε λείψει ή όχι. Θεωρώ ότι ήταν ένα ωραίο και σημαντικό κεφάλαιο για τον Σάκη και την οικογένειά μας. Το έκανε πολύ καλά, έβαλε την υπογραφή του και είναι αξέχαστο το Survivor με τον Σάκη, έτσι όπως το βλέπω τουλάχιστον εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνουμε άλλα πράγματα και δεν το αναπολώ», είπε στη Μένια Κούκου η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή το «Dragons’ Den», το οποίο θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ANT1, σημείωσε: «Είναι μια ιδέα που πιστεύει και έχει όραμα. Ο Σάκης όταν είναι ελεύθερος και δημιουργικός κάνει πολύ ωραία πράγματα».

Ακόμα, η Χριστίνα αναφέρθηκε στις διακοπές των Χριστουγέννων αλλά και στις κόρες της, λέγοντας: «Η αρχή ήταν δύσκολη, τώρα είναι πιο εύκολο. Ξεκινάνε να μιλοάνε και είναι η ωραιότερη φάση. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε στην Ελλάδα».
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα στόλισαν με τις δίδυμες το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ