Την πόρτα του δικαστηρίου πέρασαν το πρωί της Τρίτης, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των γιων τους. Γι’ αυτό τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θέλω να μιλήσω. Σας ζητώ συγγνώμη»

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή.

Βγαίνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου από το δικαστήριο, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Παιδιά ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά. Αλλά επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δε θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου λίγο μετά τις 9 το πρωί, συνοδεύομενη από τους κουμπάρους της και καλούς τους φίλους, Χριστίνα Κοντοβά και Παύλο Σταματόπουλο. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μόνος ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Γι’ αυτόν τον λόγο κιόλας η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν και οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών τους. Όλα ξεκίνησαν καλά, ωστόσο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του. 

Στη συνέχεια, η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό, κάτι όμως που δεν τηρήθηκε από τον τραγουδιστή.

Πριν γίνει το δικαστήριο, σύμφωνα με τη Μάρω Κανελλάκη στο T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής.

Το πρώην ζευγάρι κατέληξε τελικά στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε χρήματα ωστόσο αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι η ίδια -όπως υποστήριξε- αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ