“Χωρισμένοι, αλλά μαζί” δηλώνουν η Camila Cabello και ο Shawn Mendes, μία σχέση που απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα τα τελευταία χρόνια, η οποία δυστυχώς έφτασε στο τέλος της, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε αν όντως υπάρχει φιλία μετά από έναν χωρισμό.

Με μία ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φαν της για το δυσάρεστο γεγονός, το οποίο η ίδια αντιμετώπισε διαφορετικά. Ειδικότερα, η Cabello έγραψε:

 Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την ερωτική μας σχέση, όμως η αγάπη του ενός για τον άλλο σε ανθρώπινο επίπεδο είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως καλύτεροι φίλοι και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε. “. Την ίδια ανακοίνωση ανήρτησε και ο Mendes δηλώνοντας με αυτή τους την κίνηση, πως ακόμα και σε αυτή τη φάση βρίσκονται μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ερωτική σχέση από τον Ιούλιο του 2019, όταν φωτογραφίες τους να φιλιούνται κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα είχαν μόλις βγάλει το νέο τους τραγούδι. Οι δυο τους, μάλιστα, έμειναν μαζί κατά την περίοδο της καραντίνας, κάτι που όπως είχαν δηλώσει, τους είχε φέρει πιο κοντά.

Μάλιστα, οι φήμες τούς ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί, γεγονός που ο Mendes είχε αρνηθεί σε συνέντευξή του. Παρ’όλ’αυτά, η σχέση τους ήταν σοβαρή, αφού και οι δύο περνούσαν χρόνο μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ πρόσφατα είχαν υιοθετήσει μαζί έναν σκύλο ονόματι Tarzan.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ