Η Britney Spears και η μητέρα της, Lynne, εχουν απομακρυνθεί ενετελώς, με την τραγουδίστρια να μην κάνει δεκτή τη συγγνώμη της και να τή βρίζει δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια ανάρτηση που πλεόν δεν υπάρχει.

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου! Λυπάμαι χρόνια!» έγραψε η Lynne Spears στο instagram, και συνέχισε: «Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μού λείπεις! Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε!».

Ωστόσο, η Britney Spears έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από το οικογενειακό της περιβάλλον, καθώς ο πατέρας της, Jamie, τήν είχε υπό τo καθεστώς εποπτείας για 13 χρόνια, μέχρι που η τραγουδίστρια δικαιώθηκε από το δικαστήριο.

britney spears

H pop star έφερε στο μυαλό της τα χρόνια των ιατρικών θεραπειών και της παραμονής της σε θάλαμο, και προχώρησε σε μια ειλικρινή ανάρτηση στην οποία διέγραψε για άλλη μια φορά.

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς κάθε εβδομάδα για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότεροΌσο για όλη μου την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θειών, των θείων, ήταν μεθυσμένοι από τα γαϊδούρια τους», ανέφερε. Σε άλλο σημείο, η Britney Spears εξομολογήθηκε: «Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έκλεινε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν»

«Μαμά ζήτα τη συγγνώμη σου και πήγαινε να @@@ Εύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση!!!», είπε η τραγουδίστρια αναφερόμενη παράλληλα και στους ιατρούς που την επέβλεπαν.

Getty Images

H μητέρα της Britney Spears ξεσπά: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ