«Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού» ανέφερε η ηθοποιός για το συμβάν με το ρεπορτές.

Ενώ παράλληλα συμπλήρωσε:«Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη».

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τα λεγομένα της ηθοποιού αναφέροντας: «της χάλασε ο ρεπόρτερ την έκπληξη που θα ήταν στα Madwalk; Ποια έκπληξη χάλασε; Στο backstage; Παιδιά, οι ρεπόρτ ξεροσταλιάζουν ώρες εκεί για να πετύχουν, όχι μόνο την Μαρία, όλο τον κόσμο που θα παρεβρεθεί. Η Μαρία λέει ότι δεν έβρισε τον Πάνο (σ.σ. Παπαδόπουλο) αλλά την τύχη την χορεύτρια! Αυτό με την χορεύτρια πρώτη φορά το άκουσα».

«Εγώ πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, αν θες, μπορείς να πεις στον ρεπόρτερ «άκου, επειδή αυτό που θα κάνω δεν είναι γνωστό και θέλω να είναι έκπληξη, μη με τραβήξεις σε παρακαλώ πολύ». Και γω το έχω κάνει και το έχουν σεβαστεί και σε εμάς το έχουν κάνει και το έχουν σεβαστεί. Όταν σου λέει κάποιος ότι «θα έρθω εδώ αλλά σε παρακαλώ πολύ δεν θέλω να ερωτηθώ για αυτό, για προσωπικούς λόγους» το σέβεσαι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ