Τo top model Bella Hadid μοιράστηκε την Τρίτη ένα κλιπ της Willow Smith με μια μακροσκελή λεζάντα αναφερόμενη στο άγχος της, ενώ παράλληλα κοινοποίησε μια συλλογή από selfies που έκλαιγε.

Παρέθεσε λοιπόν ένα clip της Willow που έκανε λόγο στο ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και όλοι ξεχνούν ότι όλοι νιώθουν, «χαμένοι, μπερδεμένοι, δεν είναι πραγματικά σίγουροι γιατί είναι εδώ. Αυτό το άγχος, το νιώθουν και προσπαθούν να το καλύψουν με κάποιο τρόπο».

Στη συνέχεια, η Bella Hadid μοιράστηκε τη δική του ιστορία, λέγοντας στους θαυμαστές: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αληθινά. Για όποιον δυσκολεύεται, να το θυμάστε. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από εμένα σε εσάς: Δεν είστε μόνοι. Σε αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω. Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμική και είναι σχεδόν σαν ένα ρέον τρενάκι εμποδίων».

Η Bella συνέχισε: «Έχει τα πάνω και τα κάτω της και τις δύο πλευρές. Αλλά θέλω να ξέρετε, υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει κάποια στιγμή». Κάθε εικόνα της Bella Hadid που έκλαιγε ήταν μια μαρτυρία του γεγονότος ότι μόνο και μόνο επειδή οι άνθρωποι είναι πλούσιοι, διάσημοι και φαίνεται να τα έχουν όλα, δεν είναι πάντα ευτυχισμένοι. «Μου πήρε πολύ χρόνο για να το βάλω στο μυαλό μου. Aν δουλεύεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, αν περνάς χρόνο μόνος για να καταλάβεις τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα σου, θα μπορείς πάντα να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον δικό σου πόνο και πώς να τον χειριστείς», έγραψε.

Η αδερφή της Bella, Gigi Hadid, έδειξε την υποστήριξή της στα σχόλια λέγοντας: «Η ειλικρίνεια και η τρυφερότητά σου θεραπεύει τόσα πολλά». Η Bella Hadid είχε μιλήσει στο παρελθόν σχετικά με τον αγώνα της με την ψυχική υγεία της. Τον Ιανουάριο μέσα από το Instagram αναφέρθηκε στην κατάθλιψη από την οποία υπέφερε από τα 14 της. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, υπέφερα από ακραία κατάθλιψη και άγχος για το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής και ενήλικης ζωής μου. Από τα 14 μου, είχα δοκιμάσει τα πάντα για να νιώσω καλύτερα», εξήγησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ