Η Bella Hadid προχώρησε σε μια σημαντική εξομολόγηση σχετικά με τον εθισμό της με το αλκοόλ. Το πασίγνωστο μοντέλο δήλωσε ανοιχτά ότι έφτασε στο σημείο να νιώθει ότι δεν μπορούσε να «ελέγξει» τον εαυτό της είναι αυτό που την οδήγησε να σταματήσει να πίνει πριν από έξι μήνες.

«Έχω περάσει μια περίοδο βουτηγμένη στο ποτό. Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που ακόμα κι εγώ άρχισα να ακυρώνω βραδιές όταν ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», είπε το 25 ετών μοντέλο στο InStyle.

Η Hadid είπε ότι έγινε επίσης «τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο να πιάσει το ποτήρι» αφού ένας γιατρός της έδειξε σαρώσεις που αποκάλυψαν τις επιπτώσεις που έχει το αλκοόλ στον εγκέφαλο. Είπε στο πρακτορείο της ότι σκοπεύει να παραμείνει νηφάλια για το άμεσο μέλλον.


«Δεν νιώθω την ανάγκη [να πιω πια] γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη αυτό το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το γυμνάσιο». παραδέχτηκε η Hadid. «Υπάρχει απλώς αυτό το ατελείωτο κύμα πόνου και άγχους από αυτά τα λίγα ποτά που δεν έκαναν πραγματικά πολλά για να με βοηθήσουν»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Bella Hadid αναφέρθηκε επίσης στους «αυστηρούς» αγώνες ψυχικής της υγείας σε μια συνέντευξη στο περιοδικό WSJ. Το μοντέλο της Victoria’s Secret παραδέχτηκε ότι βρισκόταν «σε πολύ περίεργη διανοητική κατάσταση» που ήταν πρόκληση για εκείνη ακόμη και «να βγει από το σπίτι και να φορέσει μια μάσκα χαράς», ειδικά με το άγχος των παπαράτσι που «είναι έξω και όλα αυτά.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ