Τα 21α γενέθλια της γιόρτασε χθες, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου η Αντζελίνα του “The Bachelor”.

Η πρώην παίκτρια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι της για να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός, με καλεσμένες της πρώην συμπαίκτριες της. Ανάμεσα σ’ αυτές, η Σία, η Βίβιαν και η Εριέττα. Με αυτό τον τρόπο, η Αντζελίνα μας απέδειξε πως άσχετα εάν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, μετά το τέλος, έχουν επαφές.

Η ίδια μας το αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram, όπου εναπόθεσε στιγμιότυπα με τα κορίτσια.

“Ολοκληρωμένα 21 ?

Θα μπορούσα να πω, πως είναι τα πιο όμορφα Γενέθλια της ζωής μου!
Ο λόγος; Γιατί αυτόν τον χρόνο έκανα πολλά πράγματα, αλλά ήταν λάθος επιλογές και άλλες σωστές, ακόμα και για τις λάθος είμαι ευγνώμων γιατί πήρα ένα μάθημα ακόμα στη ζωή μου!
Αυτόν τον χρόνο ήρθαν άτομα στη ζωή μου όπου την έκανα γεμάτη!
Με γέμισαν χαρά, γέλιο, όμορφες στιγμές και πολλά αλλά συναισθήματα μαζί!
Η μεγαλύτερη εμπειρία για μένα ήταν το #thebachelor όπου εκεί γνώρισα τα κορίτσια μου! (Λοιπόν πολλές ακόμα αλλά ξέρω πως δεν φταίνε αυτές αλλά οι συνθήκες τις οποίες περνάμε.)
Οι φίλοι πάνε κι έρχονται…
οι στιγμές είναι που μένουν!

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα άτομα τα οποία ετοίμασαν αυτή την έκπληξη για εμένα! Εύχομαι ο θεός να σας πλημμυρίσει αγάπη! Και να σας έχω πάντα στη ζωή μου.
Ευχαριστώ και τα άτομα τα οποία δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία αλλά και αυτά τα έχω στην καρδιά μου! ❤️❤️❤️❤️????????

#birthday #birthdaygirl #surprise #mybirthday #21th #thankyouall #iloveyouall”

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ