Ονειρικός ήταν ο γάμος της Ανδρεάνας Φραγκούδη και του Πάνου Δημητριάδη στη Πάρο!

Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο συγκεκριμένο νησί, αντιμετωπίζοντας όμως περισσότερο άγχος, στρες και αναποδιές, λόγω της πανδημίας, αφού θα μπορούσαν τα πάντα να ανατραπούν τελευταία στιγμή.

Για αυτό, μίλησε η Ανδρεάνα Φραγκούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σε μια ανάρτηση σε story αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες, τις αναποδιές του γάμου της.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως έτυχε να αλλάξουν ξανά την ημερομηνία, καλές της φίλες να μην καταφέρουν να φτάσουν στο νησί και άλλα πολλά!

Ηρεμώντας τώρα, στο honey vacation στη Σαντορίνη, η επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, μοιράστηκε όλα όσα δεν ξέραμε και δεν περνούσαν από το μυαλό μας, βλέποντας τις μαγικές εικόνες της ξεχωριστής της μέρας!

Όπως έγραψε:

“Και σε όλες τις νυφούλες που αγχώνονται να πω απλά να έχουν πίστη και όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Εγώ να σας πω απλά ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 22 του μήνα και το venue μας (το τρίτο που αλλάξαμε λόγω της κατάστασης) τελευταία στιγμή δεν μπορούσε στις 22 άρα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την ημέρα και το κάναμε στις 21 με χίλια ρίσκα αφού πολλοί από τους καλεσμένους μας έφταναν στις 21 στο νησί. Τελικά στις 22 και όλες τις επόμενες ημέρες υπήρχαν πολλά μποφόρ στο νησί και τα καραβάκια δεν μπορούσαν να πάνε στην εκκλησία μας, ενώ στις 21 ήταν η μόνη ημέρα τελικά που μπορούσες να πας με καράβι. Να μην πω, δε, ότι τη Δευτέρα (ο γάμος ήταν την Τετάρτη) στο νησί θα γινόταν lockdown (μετά από τη Μύκονο) και θα μπορούσες να κάνεις γάμος με 9 άτομα, και οι 110 καλεσμένοι μου ήταν ήδη on the way για το νησί. Επίσης, δεν θα μιλήσω για όλα τα άγχη που εννοούνται εν καιρώ covid, να καταφέρουν όλοι οι δικοί μας να ταξιδέψουν και να είναι μαζί μας”

Κατόπιν, αποκάλυψε πως και η φίλη της που θα της έκανε το νυφικό μακιγιάζ λόγω covid δεν μπόρεσε να ταξιδέψει κι έτσι τελευταία στιγμή έπρεπε να την αντικαταστήσει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ