Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί, αφήνοντας έκπληκτους τους συμπαίκτες τους, ενώ επιβεβαίωσαν όσους υποστήριζαν ότι ανάμεσα στους δυο παίκτες υπάρχει… φλέρτ.

Θα δούμε λοιπόν τη Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει για τον σύντροφό της John λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever».

Ο σύντροφός της παίκτριας του Survivor, μίλησε για τη σχέση τους στο Hello.gr τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ