Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, τα οποία έκαναν λόγο για νέο άνθρωπο που έχει σταθεί στο πλευρό της συζύγου του ηθοποιού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το “Πρωινό” θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, η Ελπίδα Νίνου διέψευσε τις πληροφορίες περί χωρισμού της από τον ηθοποιό, που αυτή τη στιγμή κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού και βρίσκεται προφυλακισμένος. Μάλιστα, δηλώνει ότι “ήταν πάντα δίπλα του και θα είναι” τονίζοντας πως πιστεύει στην αθωότητά του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν υπάρχει προς το παρόν νέα αίτηση αποφυλάκισης αλλά και καμία αγωγή για αποζημίωση από πλευράς των γυναικών που τον κατηγορούν.

Την αλήθεια θέλησε να ξεκαθαρίσει και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, γύρω από τις φήμες για ενδεχόμενο διαζυγίου.

“Είναι απόλυτα ανακριβές το δημοσίευμα. Η σχέση τους είναι όπως ήταν και στο παρελθόν. Πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της, είναι δίπλα του και θα δώσει τη μάχη και εντός και εκτός δικαστηρίου προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητά του. Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες αυτές” ανέφερε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ