Η Αλίσια Κιζ μας αποκάλυψε την εκπληκτική κουζίνα του σπιτιού της σε ένα σπάνιο βίντεο που τραβήχτηκε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η διάσημη R&B τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που γυρίστηκε από τον σύζυγό της και μουσικό παραγωγό Κασίμ Ντιν, γνωστό και ως Swizz Beatz, καθώς της απονέμονταν το βραβείο Most Certified Female R&B Artist of the Millennium.

Η κουζίνα χωρίζεται σε δύο επίπεδα Η τραπεζαρία βρίσκεται στο κάτω επίπεδο το οποίο διαθέτει μπεζ μαρμάρινο δάπεδο και γυάλινους τοίχους. Η κουζίνα είναι επιπλωμένη με καφέ δρύινα ντουλάπια και γυαλιστερούς μαύρους πάγκους, συμπεριλαμβανομένης και μιας νησίδας στο μέσο του χώρου.

 

View this post on Instagram

 

He thinks I’m too humble but that’s just me. I’m grateful. I’m honored that you chose to connect with me and show me so much love!! Wow!! The most certified female R&B artist of the millennium????? I had to re-look up the word millennium!!! ??? deaammmmnnnn and just putting my humility to the side for a sec…20 million albums sales and 27.5 Million certified digital sales (US) ??? just sayin’ ??‍♀️⁣ ⁣ But listen for real y’all, you are my heart! You are so important to me! So let’s keep dreaming big, and choosing love and being about each other cuz the world needs us BAD right now!!! And HATE can never win! We won’t let it! ⁣ ⁣ I love you all and I love my hubby for always helping me celebrate even when I’m just washing dishes around the house ??????⁣ ⁣ ALICIA album ???…. I’ll tell you when I’m ready ??? cheers fam!! ???

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

 

 

Η Αλίσια σχολίασε σχετικά στην ανάρτησή της «Με ακολουθεί πάντα από πίσω!! Πιστεύει ότι είμαι πολύ ταπεινή, αλλά έτσι είμαι εγώ. Είμαι ευγνώμων. Με τιμά που επιλέξατε να συνδεθείτε μαζί μου και να μου δείξετε τόσο μεγάλη αγάπη! Ουάου!! Η Most Certified Female R&B Artist of the Millennium???? Έπρεπε να ανατρέξω ξανά στη λέξη χιλιετία!! Να πάρει η ευχή, απλά θα βάλω την ταπεινότητα μου στην άκρη για ένα δευτερόλεπτο… 20 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και 27,5 εκατομμύρια πιστοποιημένες ψηφιακές πωλήσεις (ΗΠΑ) απλά το λέω. Αλλά ακούστε με πραγματικά, είστε η καρδιά μου! Είστε τόσο σημαντικοί για μένα! Γι’ αυτό ας συνεχίσουμε να κάνουμε μεγάλα όνειρα, και να επιλέγουμε την αγάπη και να είμαστε ο ένας για τον άλλον, γιατί ο κόσμος μας χρειάζεται πολύ τώρα!!! Και το μίσος δεν μπορεί ποτέ να κερδίσει! Δεν θα το αφήσουμε! Σας αγαπώ όλους και αγαπώ και τον σύζυγο μου που πάντα με βοηθάει να γιορτάζω ακόμα και όταν πλένω τα πιάτα στο σπίτι. ALICIA album. Θα σας πω όταν θα είμαι έτοιμη. Στην υγειά σας!!»

 

Η Αλίσια Κιζ μας δείχνει το εκπληκτικό σπίτι της αξίας 17,7 εκατομμυρίων ευρώ

Η Αλίσια και ο Κασίμ αγόρασαν το ακίνητο στο La Jolla στο Σαν Ντιέγκο για 17,7 εκατομμυρίων ευρώ. Κάθε τοίχος του σπιτιού είναι φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από γυαλί και το κτίριο λέγεται ότι ήταν η έμπνευση πίσω από το σπίτι του Τόνι Σταρκ στις ταινίες Iron Man. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκαν περισσότερα από έξι χρόνια για την κατασκευή του και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια με καμπύλους γυάλινους τοίχους, μία αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, αίθουσα κινηματογράφου και γυμναστήριο.

 

 

View this post on Instagram

 

Did y’all get the new iPhone update yet? ???

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ