Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της Αριστομένη Γιαννόπουλο, αλλά και για το τωρινό status της προσωπικής της ζωής.

Πάνω σε αυτό, η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα.

Αρχικά, για τον πρώην άντρα της δήλωσε: “Έχει συζητηθεί πολύ γιατί ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν γγνωρίζαμε όπως ας πούμε ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. Είμαστε πολύ καλά όμως“.

Αμέσως μετά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλε φρένο σε όλα τα σενάρια γύρω από την προσωπική της ζωή. Για τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Καλά καλά δεν ξέρω το επώνυμό του παιδιά, αν το ξέρετε, να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το “Just” και τη δουλειά μου. Είμαι ελεύθερη, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. τον άνρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά στα μπουζούκια, έκτοτε δεν τον τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ