Στην Αθήνα μετέβη πριν από λίγες μέρες η Αφροδίτη Γεωργίου, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον λόγο!

Υπό άκρα μυστικότητα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο με σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με μια σέλφι, όπου ποζάρει μετά το χειρουργείο, κάνοντας το σήμα της νίκης, μας ενημέρωσε πως όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Όπως έγραψε στη λεζάντα, εδώ και 6 περίπου μήνες που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με το πόδι της και συγκεκριμένα το γόνατο της, φοβούμενη να μην βγει πάλι από την θέση του, πήρε την απόφαση να “βάλει τέλος” στην ανησυχία, ώστε να μπορεί πλέον να χοροπηδάει μαζί με το κοριτσάκι της. Η ίδια δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, αλλά και να εκμυστηρευτεί πως δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει πίσω στην ζουζούνα της.

“Όλα πήγαν καλά ✌️Μόλις βγήκα από το χειρουργείο αλλά παρά τους αναμενόμενους πόνους, νιώθω χαρά που σύντομα θα σταθώ και πάλι γερά στα πόδια μου ? Επιτέλους μετά από 6 μήνες αστάθειας, πόνου και κυρίως φόβου που με έκανε να υπολογίζω το κάθε μου βήμα μήπως βγει ξανά το γόνατο, σήμερα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να είμαι μια χαρά ? Αυτή η περιπέτεια με κράτησε πίσω από πολλά, όπως η δουλειά, η άνετη μετακίνηση αλλά το χειρότερο από τις ανέμελες στιγμές της ζουζούνας μου. Προχώρησα λοιπόν στην εγχείρηση γιατί στην κόρη μου αξίζει μια γερή μανούλα που θα την κράτα με σιγουριά και όχι με αγωνία μήπως πέσει με συνέπειες που ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω! Τώρα θα έχει μια μανούλα δυνατή που θα μπορεί να την ακολουθεί σε όλα και όταν έρθει η ώρα με το καλό να χοροπηδά μαζί της ? Ανυπομονώ να πάω κοντά της ? Ευχαριστώ τον Θεό που όλα πήγαν καλά και φυσικά τους εξαιρετικούς ορθοπαιδικούς μου που με φρόντισαν σαν τα μάτια τους, τον καθηγητή και φημισμένο “χειρουργό για τα δύσκολα” Δρ Παναγιώτη Κοροβέση και τον υπέροχο, ικανότατο γιατρό της νέας γενιάς Δρ Βασίλειο Συρίμπεη, τους οποίους στην Κύπρο μπορείς να βρεις μέσω του Αμερικανικού Ινστιτούτου AIMIS. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και στον βράχο μου, τον άντρα μου που δεν λείπει ποτέ από δίπλα μου ❤️ Υγεία πάνω απ’όλα να έχουμε!”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ