Ο προσωπικός γυμναστής της Κένταλ Τζένερ, ο Γκουνάρ Πίτερσον, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Women’s Health” πως η διάσημη ριάλιτι σταρ και μοντέλο διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Μάλιστα ανέφερε ότι με 6 απλές ασκήσεις μπορεί κανείς να γυμνάσει και να γραμμώσει ολόκληρο το σώμα.

Ο Πίτερσον γνωρίζει καλά τη δουλειά του, καθώς εκτός από την Κένταλ και τις αδερφές της Κιμ Καρντάσιαν και Κλόε, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κέιτ Μπεκινσέιλ και τη Σαρλίζ Θερόν αλλά και με πολλούς διάσημους αθλητές.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε για να γυμναστείτε όπως η Κένταλ.

Μην ξεχάσετε πρώτα από όλα την προθέρμανση, για τρία έως πέντε λεπτά πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις

Push-ups

Τοποθετήστε τις παλάμες των χεριών σας στο πάτωμα, σε απόσταση μεταξύ τους όσο οι ώμοι σας, στηρίζοντας τα πόδια σας στις άκρες των δακτύλων σας. Λυγίστε τους αγκώνες σας για να ανεβάσετε και να χαμηλώσετε το σώμα σας, διατηρώντας τον κορμό σας ίσιο και τους κοιλιακούς σας σφιχτούς (10 επαναλήψεις / 6 σετ).

Squats

Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά όσο η απόσταση των ώμων σας και αργά χαμηλώστε τον κορμό σας σε κάθισμα. Περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα και σηκωθείτε ξανά. (10 επαναλήψεις / 6 σετ). Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση για τα πόδια και τους γλουτούς.

Tuck jumps

Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά όσο η απόσταση των ώμων σας . Πηδήξτε όσο το δυνατόν ψηλότερα και σηκώστε τα γόνατά σας στο στήθος σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κίνησή σας όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη. Κρατήστε τα γόνατά σας μισο λυγισμένα καθώς προσγειώνεστε στις άκρες των ποδιών σας και επαναλαμβάνετε (10 επαναλήψεις / 4 σετ).

Dumbbell press

Θα χρειαστείτε βαράκια ή αν δεν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπουκάλια γεμάτα με νερό. Κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, στο πλάι του κεφαλιού σας. Οι παλάμες των χεριών σας πρέπει να κοιτούν προς τα εμπρός. Σηκώστε τα βαράκια πάνω από το κεφάλι σας. Συνεχίστε να σηκώνετε και να χαμηλώνετε τα χέρια σας στην ίδια θέση. Μπορείτε να κάνετε αυτήν την άσκηση είτε όρθιοι είτε καθισμένοι σε ένα πάγκο. Όταν στέκεστε όρθιοι, θυμηθείτε να κρατάτε τα πόδια σας ελαφρώς λυγισμένα. (15 επαναλήψεις / 3 σετ).

Skater lunges με βαράκια

Σταθείτε σε όρθια θέση, λυγίστε τον κορμό προς τα εμπρός, με ένα βαράκι σε κάθε χέρι και τους αγκώνες σας λυγισμένους. Κάντε με το δεξί σας πόδι ένα βήμα πίσω και μετά επιστρέψτε στο κέντρο. Κάντε το ίδιο με το αριστερό πόδι. Καθώς επανέρχεστε, ισιώστε τα χέρια σας προς τα πίσω για να δουλέψετε τους τρικέφαλους (10 επαναλήψεις / 2 σετ).

Ροκανίσματα ποδηλάτου

Ξαπλώστε στην πλάτη σας και βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Κάντε μια κίνηση πεντάλ με τα πόδια σας, σαν να κάνετε ποδήλατο. Προσπαθήστε να ακουμπήσετε τον αριστερό σας αγκώνα με το δεξί σας γόνατο και τον δεξιό σας αγκώνα στο αριστερό σας γόνατο. Η προσπάθεια πρέπει να γίνεται με τους κοιλιακούς σας, όχι απλώς να τεντώνετε τα χέρια και τα πόδια σας. Οι ώμοι σας δεν πρέπει ποτέ να αγγίζουν το έδαφος και δεν πρέπει να ασκείτε πίεση στο λαιμό σας. (100 επαναλήψεις ανά πλευρά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ