Πρεμιέρα είχε χθες, η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στις “Notes Live” στην Λεμεσό, με τους τραγουδιστές να ανοίγουν το πρώτο μαγαζί σε Ελλάδα και Κύπρο για νυχτερινή διασκέδαση.

Την παράσταση έκλεψαν στην πίστα οι τραγουδιστές αλλά κάτω από την πίστα, διοργανώθηκε με πολύ κέφι, τρέλα και ιαχές… ελευθερίας, το bachelor party του Ηοvig.

HELLO! nightout: Μάγεψαν και αποθεώθηκαν Βανδή – Χριστοφόρου στην πρεμιέρα τους (photo)

Σύμφωνα με πληροφορίες του HELLO!, το πάρτι δεν ήταν απλά μια ακόμη έξοδος με φίλους και κουμπάρους, αλλά το πάρτι που θα διασκεδάσει όσο κανένα λίγο πριν το γάμο.

Διασκέδαση, συγκίνηση και στιγμές ξέφρενου γλεντιού με την Δέσποινα Βανδή, επιφύλασσε η βραδιά, ενώ τα λουλούδια έπεφταν με τις ευχές για το νέο βήμα του τραγουδιστή.

Και μπορεί ακόμα να αργεί η ημερομηνία λόγω περιοριστικών μέτρων, το πάρτι όμως έγινε με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα στην Λεμεσό.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα

Και στιγμές bachelor μέσα από τα social media του τραγουδιστή.

Πάντως, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα μας ταξιδέψει σύντομα με τη νέα του επιτυχία “Αν δειλιάζω μην θυμώνεις”, η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο με το teaser να κλέβει τις εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ