Το θρυλικό συγκρότημα Scorpions βρίσκεται στο νησί μας για την μια και μοναδική συναυλία τους, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 12 Ιουλίου στο Τσίρειο στάδιο στην Λεμεσό.

Οι Scorpions γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, και παρουσιάζουν το “Rock Believer”. Η Κύπρος είναι έτοιμη να ακούσει από κοντά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Still Loving You”, “Holiday”, “When the Smoke is Going Down”, “Always Somewhere”, “Wind of Change”, “Send Me an Angel”, αλλά και τους ροκ ύμνους όπως “Rock You Like a Hurricane”, “Blackout”, “Bad Boys Running Wild”, “In Trance”, “He’s a Woman She’s a Man”, “No One Like You”, “Rhythm Of Love”, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες τους από την Κύπρο:

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει στην πλατφόρμα https://www.soldoutticketbox.com/, ενώ όπως αναφέρθηκε μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας ”Μικροί Ήρωες” για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Το συγκρότημα στην δημοσιογραφική διάσκεψη, δήλωσε ότι δεν πρόκεται να σταματήσουν μέχρι το κοινό να τους αποθεώνει σε κάθε τους συναυλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ