Ο Κύπριος συγγραφέας Γιάννης Πολίτης, ο οποίος δέχεται μεγάλη αποδοχή στα social media για τα αποφθέγματα του αλλά και για τα βιβλία του, “συλλέγει στιγμές”, εμπειρίες και κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αγκαλιάζοντας το μέλλον του κόσμου… τα παιδιά.

Μαζί με τον τραγουδοποιό και καλό του φίλο και πλέον συνεργάτη, Σταύρο Μιχαλαάκο, ετοίμασαν την δίκη τους εταιρία που εδρεύει στην Κύπρο και ονομάζεται Animagnet, ετοιμάζοντας ως πρώτο τους καλλιτεχνικό δημιούργημα, ένα παραμύθι για παιδιά.

Το συγκεκριμένο παραμύθι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο και θα συνοδεύεται από παζλ και βιβλίο ζωγραφικής. Το Νοέμβριο θα ξεκινήσει επίσης και το κουκλοθέατρο και λίγο αργότερα, στις αρχές του 2022 η θεατρική παράσταση, με την ελπίδα ότι τα ηθικά διδάγματα θα μεταλαμπαδευτούν σε όλα τα παιδιά.

“Φύλακας άγγελος” του Μεταξούλη

Ο συγγραφέας που έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο, γυρίζει σελίδα με όπλο την “δημιουργία” και το όνειρο και προπαθεί να “μιλήσει” στα παιδιά του κόσμου με τον πιο ξεχωριστό φίλο που ετοίμασε για αυτούς… τον Μεταξούλη!

Ο Μεταξούλης θα μπει στις ζωές μας τέλος Νοεμβρίου και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε. Σύμφωνα με τις αποκλεισιτκές πληροφορίες του HELLO! το βιβλίο ονομάζεται ο “Μεταξούλης στον μαγικό κόσμο των εντόμων”. Το παραμυθάκι θα έρχεται δώρο με audiobook όπου την αφήγηση θα την κάνει η Χαριτίνη Ηλιάδου.

“Νεράιδα του παραμυθιού” και μαγική φωνή του, η Χαριτίνη Ηλιάδου

 

Το κουκλοθέατρο θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο στην Κύπρο και θα παίζεται σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο καθώς επίσης και σε κάποια δημόσια δημοτικά για τους μαθητές του πρώτου κύκλου.

Από τον Ιανουάριο του 2022 θα ξεκινήσουν οι θεατρικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου (Θέατρο Παλάς Λευκωσία, Γιώργος Λυκούργος Λαρνακα, Ριάλτο Λεμεσό και Μαρκίδειο στην Πάφο)

Θα υπάρξουν 8 τραγούδια που θα συνοδεύουν την θεατρική παράσταση τα οποία θα γυριστούν και σε βιντεοκλίπ και θα μπορεί ο αναγνώστης να τα βρει στο κανάλι της Animagnet στο YouTube από τον Δεκέμβριο. Δείτε αποκλειστικά το εξώφυλλο του βιβλίου αλλά και όσα είπε ο Γιάννης Πολίτης

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ