Η Hailey Bieber αναστάτωσε τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους διαδικτυακούς της ακολούθους το βράδυ του Σαββάτου με μια ανάρτησή της, αφού αποκάλυψε ότι νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο λόγω μιας αιφνίδιας εγκεφαλικής πάθησης.

Η Bieber εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό που προκλήθηκαν από μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της όπως επεσήμανε η ίδια μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, το Σάββατο.

«Το πρωί της Πέμπτης, καθώς έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου άρχισα να έχω συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά του εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο», ανέβασε το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber σε μια δήλωση στο instagram story της.

«Εκεί διαπίστωσαν ότι είχα εμφανίσει έναν πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά το σώμα μου το ξεπέρασε από μόνο του και ανάρρωσα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες», συνέχισε.

«Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά, και είμαι τόσο ευγνώμων και ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσοκόμες που με φρόντισαν!», συμπλήρωσε τέλος ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ