Η καθιερωμένη τηλεοπτική συνάντηση Χριστιάνας Αριστοτέλους – Θέκλας Πετρίδου μόνο αποκαλύψεις φέρνει, αφού αυτή την εβδομάδα νέα προσωπικά θέματα τέθηκαν επί τάπητος.

Αυτή τη φορά στα πλαίσια σχολιασμού του “People Pleaser”, η οικοδέσποινα του “Με αγάπη Χριστιάνα” αποκάλυψε σε ψυχολόγο, συνεργάτες και τηλεθεατές ένα ελάττωμα που έχει και το παραδέχεται. Όπως δήλωσε, δεν μπορεί να καλέσει σπίτι της κάποιον από υποχρέωση, αλλά εάν το νιώθει πραγματικά.

Βασισμένη στην εν λόγω συζήτηση, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το περιστατικό που την ανάγκασε να διώξει άνθρωπο από το σπίτι της.

Στο σπίτι μου θα καλέσω κάποιον που θέλω πραγματικά να έρθει. Δεν θα καλέσω κάποιον από υποχρέωση, προτιμώ να με κατηγορήσει. Μια μέρα λοιπόν, θα ερχόταν στο σπίτι μου για κάποιο σκοπό μια κοπέλα. Αυτή η κοπέλα ήρθε μαζί με ένα άλλο άτομο το οποίο δεν έλεγε και τα καλύτερα για μένα. Έτσι, λοιπόν ήρθαν μαζί και της είπα: “Ένα λεπτό, εγώ ήξερα ότι θα ερχόσουν μόνο εσύ στο σπίτι μου”.

Για να έρθει και κάποιος άλλος στο σπίτι μου, επειδή είναι ο χώρος μου, πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχουμε τουλάχιστον μια καλή σχέση. Όχι να βάλω στο σπίτι μου έναν άνθρωπο, που πριν μια εβδομάδα έγινε συγκεκριμένο περιστατικό. Θα καταπιεζόμουν και θα ένιωθα ότι με κρατούσαν από το λαιμό. Το είπα και δεν έγινε η επίσκεψη. Στεναχωρήθηκα και εξήγησα ότι δεν θα νιώθω εγώ καλά. Θέλω να είμαι ειλικρινής

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ