Με κινηματογραφική ματιά και υψηλό επίπεδο παραγωγής, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα του σειρά “Maestro”.

O διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής, μετά τα κινηματογραφικά ρεκόρ και την τηλεοπτική πορεία που άλλαξε την εικόνα στην τηλεόραση, επιστρέφει στη μικρή οθόνη πάντα μέσα από τη συχνότητα του MEGA παρουσιάζοντας τη νέα του δουλειά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση”: Με αυτά τα λόγια περιγράφει η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού τη νέα σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρωταγωνιστές στον “Maestro” είναι οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Όσο για την υπόθεση, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όταν ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ