Δηλώσεις στη “Secret” των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στη δημοσιογράφο για αυτή τη φάση τη ζωής της και δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, για τον επικείμενο γάμο της, με τον επιχειρηματία, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

“Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο”

Για πρώτη φορά, η ίδια περιέγραψε τη στιγμή της ονειρεμένης πρότασης γάμου από τον αγαπημένο της και μας αποκάλυψε πως από την έκπληξη της, άρχισε να κλαίει από χαρά και συγκίνηση.

Όπως ανέφερε:

“Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do”

Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ