Αποστομωτική ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός του Κλικ, η οποία σε συνέντευξη στην Άννα Κριθαρίδου απαντά στα κακόβουλα σχόλια με επιχειρήματα και πιο δυναμική από ποτέ.

Η ίδια απάντησε στα σχόλια ότι είναι με τον νεαρό επιχειρηματία για τα χρήματά του. Με δύναμη ψυχής και με επιχειρήματα αποστομώνει τους πάντες:

«Θα σου απαντήσω το εξής! Εδώ και αρκετά χρόνια έμαθα να μην διαβάζω κανένα σχόλιο που γράφεται κάτω από διάφορα δημοσιεύματα για να μην επηρεάζομαι και προσπαθώ αυτό να το μεταφέρω και στην οικογένεια μου. Να μην επηρεάζονται γενικότερα από τα σχόλια, γιατί όλα είναι καλοδεχούμενα γιατί ο καθένας μπορεί να εκφραστεί και να γράψει ότι θέλει. Οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι κοντά μου, ξέρει πολύ καλά την Τζώρτζια οπότε δεν μπαίνω σε καμία διαδικασία να απαντήσω είτε να σχολιάσω κάτι. Από μικρή έμαθα να είμαι ανεξάρτητη ως γυναίκα στο οικονομικό κομμάτι. Δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε είμαι αυτόνομη. Σίγουρα δεν είναι το πρώτο πράγματα που θα δω, ούτε και το τελευταίο πάνω σε έναν άνθρωπο είτε σε φιλικό είτε σε πιο προσωπικό επίπεδο. Γενικότερα δεν με τραβά το στοιχείο αυτό.»

Δείτε την επιθυμία για γάμο που είχε εκμυστηρευτεί παλιότερα στο 7.50

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ