Θετικός στον κορωνοϊό διαγνωστήκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια. Τα έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού οδήγησαν μάλιστα τον tattoo artist και παρουσιαστή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Η σύντροφός του Γιώργου Μαυρίδη και ψυχολόγος, Κρίστη Καθάργια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δελτίο ειδήσεων του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το βράδυ της Τρίτης, μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία τους:

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», δήλωσε η Κρίστη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης χθες, το πρωί, ήρθε σε επικοινωνία με συνεργάτη της εκπομπής «Ευτυχείτε» και καθώς αδυνατούσε να μιλήσει και έστειλε ένα μήνυμα ώστε να ενημερώσει για την περιπέτεια της υγείας του.

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κι εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φθάσει στο νοσοκομείο κάτι πήγε στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ