Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Θεοφάνους ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε πόσο δύσκολο είναι να περνά τέτοιες γιορτινές ημέρες μακριά από την οικογένειά του: «Πόσο θα ήθελα να ήμουν ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλά…ούτε οικογενειακά, ούτε στο cash ΑΘΗΝΑ ούτε savoy ΛΕΜΕΣΟΣ.

Ο Κύπριος συνθέτης ήταν ένα από τα κρούσματα της πανδημίας σε Κύπρο και Ελλάδα. Ακόμη, πολλοί αναγνωρίσιμοι ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε:

“Γειά σας, αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες μέρες, ενημερώνω και εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα. Περαστικά σε όλους και όλες.”

Με covid-19 πάντως, νοσούν και δεν θα κάνουν Πρωτοχρονιά και ο ηθοποιός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης αλλά και ο Κύπριος χορευτής, Χάρης Σάββα. Η λίστα μεγαλώνει με την σκυτάλη να έχει παρθεί τις τελυταίες ώρες από άλλους νοσούντες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μαρία Λεκάκη και ο Δημήτρης Δερματάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ