Εδώ και λίγες ημέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας με το στομάχι της και κρίθηκε απαραίτητο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από μερικές ώρες, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά το παιχνίδι και απευθυνόμενη στον κόσμο που την στηρίζει, κατέθεσε τα εξής:

«Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Κ είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, όλους εσάς που ακόμη κ σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη κ όμορφα λόγια… Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, κ η αλήθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο και τόση δύναμη», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα κ αν φαίνονται αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα κάθε φορά… Λίγο λίγο κάθε μέρα…».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ