Μία τρυφερή γιαγιά είναι η Ματούλα Τανιμανίδη και μία από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι να περνάει ποιοτικό χρόνο και να παίζει με τις εγγονούλες της, Αριάνα και Φιλίππα.

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη πήγε στην παιδική χαρά με τις εγγονές της, που πριν λίγες εβδομάδες βαπτίστηκαν σε μία υπέροχη τελετή στο νησί της Μυκόνου. Τόσο η Ματούλα Τανιμανίδη, όσο και η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα, κ. Γιώτα, έχουν μεγάλη αδυναμία στις εγγονούλες τους και ταξιδεύουν συχνά στην Αθήνα για να βρίσκονται κοντά τους.

Η Ματούλα Τανιμανίδη ανάρτησε μία φωτογραφία με την Αριάνα και τη Φιλίππα, 16 μηνών, από την εξόρμησή τους στην παιδική χαρά, γράφοντας: «Κυριακάτικο mood». Οι μικρούλες ήταν ντυμένες ασορτί και έπαιζαν αμέριμνες με την αγαπημένη τους γιαγιά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα επιστρέψει τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1 μέσα από το νέο παιχνίδι Dragons’ Den που δίνει έμφαση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, επιβραβεύει νέες ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα!

Φέτος, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναδείξει το next best thing της ελληνικής business και start-up κοινότητας.

Μια πατέντα, μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία, ένα προϊόν που χρίζει εξέλιξης, ένα καινοτόμο application, ακόμα και ένα απλό οικιακό project παρουσιάζονται στους πέντε Dragons (επενδυτές-χρηματοδότες) με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. Οι Dragons είναι έτοιμοι να διακρίνουν τη συνταγή της επιτυχίας και να τη στηρίξουν, τόσο με το κεφάλαιο όσο και με την εμπειρία τους. Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ