Η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπου πόζαρε με τον αδερφό της, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ευχάριστα νέα, και αφορούσαν στα γενέθλιά του.

Η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα και μητέρα της Σάσα και Μάλια, τίμησε τον αδερφό της Κρέγκ για τα γενέθλιά του, και κοινοποίησε μια φωτογραφία τους όπου χαμογελούν. Η ομοιότητα είναι εμφανής, κάτι που σημείωσαν και οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μισέλ Ομπάμα
Έχει αναφερθεί στον αδερφό της και στο βιβλίο της

«Χρόνια πολλά, Κρεγκ! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο αδερφό και φίλο», έγραψε δίπλα στην ευτυχισμένη οικογενειακή φωτογραφία. «Να γιορτάσουμε τα 60», συμπλήρωσε. Οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι με το πόσο μοιάζουν μεταξύ τους και σχολίασαν: «Είστε πανομοιότυποι», «Φαίνεται ότι σαν να έχουν κάνει photoshop. Μοιάζουν πολύ». Η Μισέλ Ομπάμα είναι πολύ δεμένη με τον αδερφό της, Κρεγκ και η σχέση τους δυνατή.

Η Μισέλ Ομπάμα για τον αδερφό της

«Είσαι ο προστάτης μου από την ημέρα που γεννήθηκα. Με έκανες να γελάσω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο σε αυτή τη γη. Είσαι ο καλύτερος αδερφός που θα μπορούσε να ζητήσει μια αδελφή, στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας», είχε αναφέρει στο βιβλίο της “Become”. Οι δυο τους έχασαν τον πατέρα τους το 1991 κι αυτό τους έφερε ακόμα πιο κοντά!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ