Σίγουρα έχεις κάνει tag στα social media κάποιον celebrity και ήλπιζες να δει την φωτογραφία ή το σχόλιο σου. Καμιά φορά αυτό όντως συμβαίνει αλλά τις περισσότερες, τα tags σου χάνονται μέσα στα χιλιάδες που μπορεί να έχει ο αγαπημένος σου celebrity.
Μία χρήστης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου TikTok, η @elblakee, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίοι χορεύει το νέο τραγούδι της Miley Cyrus “Plastic Hearts” γράφοντας στην περιγραφή «Αν η Miley σχολιάσει, θα κάνω οποιοδήποτε τατουάζ μου πει.» Η Miley Cyrus απάντησε στο σχόλιο της νεαρής κοπέλας, αλλά διαφορετικά από ότι περιμέναμε, ζητώντας την σε ραντεβού. «Τι θα έλεγες για την ώρα και το μέρος του πρώτου σου ραντεβού;», έγραψε η Miley Cyrus.

Την προηγούμενη εβοδμάδα, ένα ζευγάρι στο TikTok δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο έγραφε ότι θα παντρευτεί αν η Miley Cyrus, σχολίαζε. H διάσημη τραγουδίστρια άφησε ένα αστείο σχόλιο γράφοντας «Ελπίζω να πάει καλύτερα σε εσάς από ότι σε εμένα», εννοώντας τον γάμο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και μερικά emojis ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων, μιας νεκροκεφαλής και μιας μαύρης καρδιάς.

@de4dangel♬ original sound – Eli Rallo by The Jarr

@de4dangelReply to @mileycyrus HE LOVES YOU SO MUCH♬ original sound – shirlee

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ